Selecteer een pagina
English Deutsch

NAAAIS OP ELKE PLEK

Met een naaais blusdeken blus je snel beginnende en kleine brandjes in en om je huis. De blusdeken is gemaakt van glasvezeldoek en heeft een afmeting van 1.20m bij 1.80m. Hij heeft een handig ophangoog en voldoet aan de BS-EN 1869:2019 norm. Op de achterkant staat in woord en beeld hoe je ‘m gebruikt.

Door de trendy verpakking past de blusdeken in elke keuken, zitkamer, kinderkamer, boot, caravan, camper, you name it. En we hopen natuurlijk dat het nooit nodig is, maar dankzij het grote formaat van 1,20m bij 1,80m kun je Naaais ook gebruiken voor personen. Of om een brandende omgeving te ontvluchten. Naaais heeft in tegenstelling tot een brandblusser geen onderhoud nodig en laat geen poeder of schuim achter.

Hang de Naaais blusdeken duidelijk zichtbaar op. Zo heb je in noodsituaties altijd een blusdeken bij de hand en voorkom je dat een paar vlammen een uitslaande brand wordt.

Let op: een blusdeken is niet geschikt voor vet- en frituurbranden.

DUURZAAMHEID

Bij NAAAIS geloven we dat mooie, kwalitatief hoogwaardige producten met toegevoegde waarde op een eerlijke en duurzame manier gemaakt kunnen en moeten worden. Bij elke beslissing die we nemen kijken we naar de impact die we hebben en de bijdrage die we kunnen leveren om het dagelijks leven beter en mooier te maken. Niet alleen voor onszelf, maar voor de gehele keten; design for a better world. Om ons steentje bij te dragen aan een betere wereld werken we alleen met producenten die BSCI, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd zijn; partners die goed zijn voor hun personeel en aan alle eisen voldoen op het gebied van o.a. milieumanagement.

LEVENSLANGE GARANTIE

Blusdekens zijn altijd voor eenmalig gebruik. Hopelijk hoef je de deken nooit te gebruiken maar als dat wel het geval is, kun je deze na gebruik naar ons opsturen. We vervangen deze dan kosteloos, zodat je altijd weer een blusdeken bij de hand hebt. Klik hier voor de voorwaarden en verdere uitleg.

ADVIES

In dit digitale tijdperk van smartphones en tablets adviseren brandweer en verzekeraars om geen batterijen of lithium-accu’s op te laden als je niet thuis bent of als ligt te slapen. Ook belangrijk: voorkom ‘overladen’. Als de telefoon, tablet of apparatuur is opgeladen, is het verstandig meteen de stekker uit het stopcontact te halen. En gebruik alleen de originele oplader!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

VOLG ONS OP

0
Winkelwagen